بهگزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فضل الله رنجبر فرماندار کرمانشاه دیروز 29 آبان 97 در حاشیه آیین افتتاح این جشنواره نشان دادن جریان زندگی در ابنیه باززنده سازی شده را یکی از محورهای اصلی این جشنواره دانست و ادامه داد: «دیده شدن بناهای تاریخی مانند خانه ها، کاروانسراها، حمامها، محوطههای تاریخی، توجه به ارزشهای فرهنگی و متمایز کردن آنها در آثار تاریخی از دیگر مواردی است که در برگزاری این جشنواره مورد توجه قرار گرفتهاند.»
رنجبر با تاکید براینکه استفاده از ظرفیت های گردشگری راهکاری برای کمک به اشتغال و رونق اقتصادی است، افزود: «در حوزه شهرستان کرمانشاه با وجود داشتن طاق بستان، تکیه معاون الملک، بازارهای سنتی و برخی اماکن تاریخی می توانیم زمینه جذب گردشگران بیشتری را فراهم کنیم.»
جلیل بالایی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه نیز در این مراسم با بیان اینکه این جشنواره از (29 آبان) آغاز شده و تا ششم آذر ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: «در طول مدت هفت روز برگزاری جشنواره، برنامه های مختلفی اجرا خواهد شد.»
بالایی برپایی نمایشگاه صنایع دستی و سوغات در محوطه خانه سوری را یکی از برنامه های جشنواره خواند و افزود: «در این نمایشگاه صنایع دستی همچون گیوه، زیورآلات سنتی، چرم، چوب و ... و نان برنجی و روغن کرمانشاهی به عنوان سوغات عرضه می شود.»
مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه تصریح کرد: «در مدت برگزاری نمایشگاه تمام خدمات مجموعه پذیرایی سنتی خانه سوری کرمانشاه برای عموم مردم با 15درصد تخفیف ارائه خواهد شد.»
او ساعت شروع جشنواره را هر روز از ساعت 15:30 تا 18 عصر اعلام کرد و گفت: «برگزاری نشست هم اندیشی فعالان حوزه صنایع دستی، گردشگری و بوم گردی استان از دیگر برنامه های این جشنواره خواهد بود.»
بالایی خاطرنشان کرد: «در روز پنجشنبه اول آذر 10 آشپز برتر جشنواره امسالِ غذای کرمانشاه، ارائه غذاهای سنتی را خواهند داشت.»
او یادآورشد: «همچنین طی روزهای جمعه دوم آذر و یکشنبه چهارم آذر نیز برگزاری شب شعر، مولودی خوانی و مراسم جشن را خواهیم داشت.»
به گفته این مسئول مراسم اختتامیه این جشنوراه نیزسه شنبه آینده با حضور رئیس صندوق احیاء و مسئولان گردشگری میراث فرهنگی کشور و برخی از مسئولین استانی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/